Spalare fara contact

Cobra Green

Cobra Green este un abstergent absolut inofensiv pentru toate detaliile pentru spălarea exterioară a automobile/autoturismelor/. Soluția are un Ph neutru. Compoziția sa include ingrediente 100% solubile în apă. Are reactivitate zero la aluminiu și nu intră în contact cu metalele.

Concentrație recomandată – 1:40 ~ 1:50

PHN

PHN este un produs inovator cu acțiune triplă: capacitate mare de curățare pentru o spălare completă, capacitate mare de lustruire, pentru o strălucire incredibilă și spălare ușoară pentru a facilita faza finală – aplicarea ceară. Spuma acestui produs are un nivel neutru de Ph.

Concentrație recomandată –  1:50

Snow Foam

Snow Foam este un produs semi-profesional. A fost dezvoltat în special pentru instalațiile de autoservire, unde timpul de așteptare este redus la zero și procesul de spălare nu este efectuat de un personal profesionist.

Concentrație recomandată – 1:40 ~ 1:50

Alfa

Alfa este: un absorbant concentrat pentru prespălarea automobile/autoturismelor/. Îndepărtează cu ușurință impuritățile, se spală ușor și nu lasă resturi. Abstergentul nu afectează învelișul lustruit /acoperirea lăcuită/ și detaliile/piesele/ cromate ale autoturismului /automobile/. Nu lasă pete, resturi și clătire.

Concentrație recomandată –  1:40

Truck Cleaner

Degresarea camioanelor de la Cobra este un produs ușor alcalin, foarte concentrat, conceput special pentru spălarea camioanelor, remorcilor și autobuzelor. Îndepărtează murdăria fără probleme de statică, se spală ușor și nu lasă urme albe. Datorită compoziției sale speciale, conferă corpului un aspect lucios. Indispensabil pentru curățarea zonelor greu accesibile. Acest produs este potrivit și pentru spălarea tractoarelor și a altor mașini agricole.

Concentrație recomandată –  1:40 ~ 1:50