Intreținerea și curățarea exteriorului

Car Shampoo Automat

Abstergent super concentrat pentru spalatoria auto cu perie portal cu efect de autodeshidratare. Formula neutra fara fosfati pentru o curatare delicata a autoturismelor/autoturismelor de orice fel, tip si culoare. Curățare și îngrijire perfectă pentru automobile/autoturisme. Este un absorbant ușor alcalin și nu constă în solvenți și substanțe periculoase. De asemenea, ajută periile în procesul de autocurățare

Direct în sistemul de dozare/dozare/sistemul mașinii

Cold Wax

Este o ceară lichidă special dezvoltată pentru a recupera/renova/ culoarea automobilului/autoturismului. Acesta creează o peliculă pe lustruire care nu permite contactului contaminărilor de orice fel cu lustruirea auto. Oferă posibilitatea de autodeshidratare și are efect puternic de protecție și lustruire. Ajută maxim în următoarele procese de curățare și spălare. Protejează de pete, reziduuri și clătire.

Concentrație recomandată –  1:100 ~ 1:300

Insect Remover

Un absorbant puternic care ajută la îndepărtarea insectelor blocate din toate părțile automobilului/mașinii. Curata intens pentru a straluci toate petele intense si resturile de insecte si grasime. Conține agenți tensioactivi, care sunt biodegradabili și sunt compatibili cu toate sistemele de curățare a apei. Nu afectează capacul de lustruire și părțile cromate.

Concentrație recomandată – 1:10 ~ 1:20