Cauciucuri si roti

Cobra Tire – CTR

Este o glazura solubila antistatica pentru anvelope. Protejează permanent și recuperează culoarea originală, protejează anvelopa de îmbătrânire și crăpare. Curăță toate piesele din cauciuc – sticla de etanșare, anvelope de automobile/autoturism și covoraș de cauciuc și le protejează elasticitatea și le prelungește durata de viață.

Concentrație recomandată – 1:3

Cobra Tire S – CTRS

O nouă generație de glazură antistatică pentru anvelope. Permite funcționarea în diluție mai mare decât glazura standard. Cu efect de „anvelopă nouă” și efect parțial hidrofug.

Concentrație recomandată – 1:3 ~ 1:5

Wheel Cleaner – CWL

Un acid puternic absorbant, care este adecvat pentru spălarea/curățarea roților din aluminiu și a detaliilor din aluminiu. Este conceput pentru îndepărtarea precisă a petelor și a urmelor de oxidare pe suprafețele din aluminiu. Este proiectat în întregime pentru acoperiri/suprafețe stabile la acid

Concentrație recomandată – 1:5 ~ 1:10

Silicon

Un silicon foarte rezistent la spălare/spălare. Curăță și protejează toate piesele din cauciuc – sticla de etanșare, anvelope de automobile/autoturism și covoraș de cauciuc și le protejează elasticitatea și le prelungește viața. 100% biodegradabil.

Concentrație recomandată – gata de utilizare